xForum
Makijaż - Wersja do druku

+- xForum (http://www.xforum.com.pl)
+-- Dział: Kobiecy kącik (/forum-12.html)
+--- Dział: Uroda (/forum-14.html)
+--- Wątek: Makijaż (/thread-10.html)

Makijaż - Karla55 - 01-20-2013 02:15 PM

Malujecie się? Jakich kosmetyków najchętniej używacie? Czy wolicie naturalnośc bez makijażu? Zdarza wam się zapomniec umyc pomalowane oczy?

RE: Makijaż - schön-ka - 01-20-2013 07:29 PM

maluję się bardzo sporadycznie i w związku z tym moje umiejętności są więcej niż ubogie. jeśli już się maluję to raczej tylko kredka + tusz do rzęs i ewentualnie jakiś róż do policzków. generalnie preferuję naturalność, również w makijażu.

RE: Makijaż - sympatyczna - 01-22-2013 11:18 PM

Lubię naturalny wygląd, ale wiadomo, że makijaż jest też fajny Uśmiech Lubię samo malowanie się, niż już to, jak potem wyglądam, lubię eksperymenty Język Ale taki "normal" to dla mnie tusz + kredka i ewentualnie jakiś podkład, ale to baaardzo rzadko Oczko

RE: Makijaż - Orbitencja - 01-23-2013 02:57 PM

moj maz narzeka, gdy usta pomaluje blyszczykiem, wchodzi w gre jedynie pomadka ochronna Język mowi, ze jestem piekna bez makijazu i wiele razy tez slyszalam, ze mam szczescie, bo nie musze wydawac kasy na produkty do makijazu, bo bez niego wygladam dobrze Uśmiech

RE: Makijaż - Costa17 - 01-23-2013 05:22 PM

Maluję się ale rzadko i naprawdę sporadycznie, ale jeśli już to wtedy kompleksowo... podkład, puder, cienie, tusz, szminka... natomiast nie zdarza mi zapomniec o zmyciu tego z twarzy, nawet jeśli jestem bardzo zmęczona!