![]() |
Makijaż - Wersja do druku +- xForum (http://www.xforum.com.pl) +-- Dział: Kobiecy kącik (/forum-12.html) +--- Dział: Uroda (/forum-14.html) +--- Wątek: Makijaż (/thread-10.html) |
Makijaż - Karla55 - 01-20-2013 02:15 PM Malujecie się? Jakich kosmetyków najchętniej używacie? Czy wolicie naturalnośc bez makijażu? Zdarza wam się zapomniec umyc pomalowane oczy? RE: Makijaż - schön-ka - 01-20-2013 07:29 PM maluję się bardzo sporadycznie i w związku z tym moje umiejętności są więcej niż ubogie. jeśli już się maluję to raczej tylko kredka + tusz do rzęs i ewentualnie jakiś róż do policzków. generalnie preferuję naturalność, również w makijażu. RE: Makijaż - sympatyczna - 01-22-2013 11:18 PM Lubię naturalny wygląd, ale wiadomo, że makijaż jest też fajny ![]() ![]() ![]() RE: Makijaż - Orbitencja - 01-23-2013 02:57 PM moj maz narzeka, gdy usta pomaluje blyszczykiem, wchodzi w gre jedynie pomadka ochronna ![]() ![]() RE: Makijaż - Costa17 - 01-23-2013 05:22 PM Maluję się ale rzadko i naprawdę sporadycznie, ale jeśli już to wtedy kompleksowo... podkład, puder, cienie, tusz, szminka... natomiast nie zdarza mi zapomniec o zmyciu tego z twarzy, nawet jeśli jestem bardzo zmęczona! |