![]() |
Kremy - Wersja do druku +- xForum (http://www.xforum.com.pl) +-- Dział: Kobiecy kącik (/forum-12.html) +--- Dział: Uroda (/forum-14.html) +--- Wątek: Kremy (/thread-12.html) |
Kremy - Karla55 - 01-20-2013 02:17 PM Jakich używacie? macie inny na dzień a inny na noc? A krem do rąk jak często używacie? Mleczko czy balsam też jest na wyposażeniu waszej kosmetyczki? RE: Kremy - schön-ka - 01-20-2013 07:26 PM przyznam się, że jestem bardzo nieregularna jeśli chodzi o stosowanie kremów. tych do twarzy nie używam prawie w ogóle, co najwyżej jako bazę pod makijaż, ale i ten zdarza mi się robić bardzo rzadko. teraz, gdy mamy mrozy, staram się pamiętać o kremie przed wyjściem, ale nie zawsze mi się udaje. najczęściej używam chyba balsamu do ciała, bo lubię pachnieć tymi wszystkimi pięknymi zapachami ![]() RE: Kremy - sympatyczna - 01-22-2013 11:22 PM Ja również często zapominam o kremie do twarzy, ostatnio mi się o nim przypomniało jak już zauważyłam, że moja skóra jest niesamowicie sucha ![]() ![]() RE: Kremy - Costa17 - 01-23-2013 05:24 PM Mam suchą skórę i dlatego nauczyłam się pamiętac o kremie! Ale nie przywiązuję się do jednego, używam aż mi się skończy, nieważne, na noc czy na dzień... krem jest krem, byleby sie posmarowac... |