![]() |
Co do bransoletki? - Wersja do druku +- xForum (http://www.xforum.com.pl) +-- Dział: Kobiecy kącik (/forum-12.html) +--- Dział: Moda damska (/forum-15.html) +--- Wątek: Co do bransoletki? (/thread-120.html) |
Co do bransoletki? - Mehu - 01-25-2018 12:19 AM Drogie Panie, jaką biżuterię według Waszego doświadczenia najlepiej łączyć z bransoletkami na rękę? Mam nadzieję, że dyskusja nabierze rumieńców! RE: Co do bransoletki? - Terfma - 01-25-2018 12:20 AM A czy trzeba koniecznie z czymś łączyć? Wydaje mi się, że sama bransoletka może być wystarczająca. Oczywiście, sporo zależy od tego co kto lubi, a także od konkretnej okazji. RE: Co do bransoletki? - Dide - 01-25-2018 12:22 AM W mojej opinii delikatne bransoletki srebrne czy złote dobrze prezentują się z przeróżnymi kolczykami i zawieszkami. Choć prawdę mówiąc, to bardziej bym się skłaniała do takiego stwierdzenia, że to właśnie bransoletki na ręki bardziej są uzupełnieniem kompletu biżuterii, a nie wspomniane przeze mnie kolczyki czy zawieszki. |