![]() |
Oddam w dobre ręce - Wersja do druku +- xForum (http://www.xforum.com.pl) +-- Dział: Forum (/forum-1.html) +--- Dział: Giełda (/forum-18.html) +--- Wątek: Oddam w dobre ręce (/thread-19.html) |
Oddam w dobre ręce - Karla55 - 01-20-2013 02:33 PM Macie coś, co jeszcze jest dobre ale nie jest wam potrzebne? Może to książka, bluzka a może fotel? Ogłoście to tutaj! RE: Oddam w dobre ręce - schön-ka - 01-20-2013 06:51 PM mam uniwersalną ładowarkę do Nokii do oddania. gdyby ktoś ją chciał w zamian za koszty przesyłki to proszę o pw. RE: Oddam w dobre ręce - Bruno C. - 01-22-2013 02:22 PM Wyslalem PW. Ladowarek nigdy za wiele zwlaszcza gdy gubi sie je tak czesto jak ja ![]() RE: Oddam w dobre ręce - sympatyczna - 01-22-2013 10:21 PM Wprawdzie nie ja, ale mój wujek ma do oddania 3 szczeniaki rasy Husky, wprawdzie ja bym je z wielką przyjemnością przygarnęła, ale jeden mi wystarczy ![]() ![]() RE: Oddam w dobre ręce - Orbitencja - 01-23-2013 02:36 PM o, moje dzieci mi caly czas marudza o psa, moj mezczyzna jest za psem, ja w sumie tez, wiec czemu nie sprobowac z takim duzym husky ![]() RE: Oddam w dobre ręce - schön-ka - 01-25-2013 05:31 PM uniwersalna ładowarka poleci do Bruno, ale teraz mam do oddania czerwony matowy telefon komórkowy Nokia 6101. całkiem sprawny, bateria działa, ładowarka i słuchawki w zestawie. u mnie leży tylko od lat i się kurzy a sprzedawać go za gorsze nie ma sensu więc gdyby ktoś chciał to proszę o priv. |