xForum
ulubiona herbata - Wersja do druku

+- xForum (http://www.xforum.com.pl)
+-- Dział: Forum (/forum-1.html)
+--- Dział: Offtopic (/forum-20.html)
+--- Wątek: ulubiona herbata (/thread-24.html)

ulubiona herbata - schön-ka - 01-21-2013 10:24 PM

no właśnie, jaka jest wasza ulubiona herbata? liściasta czy z torebki? owocowa czy czarna? a może jakaś kolorowa - zielona, czerwona, żółta? tolerujecie mieszanki herbat czy to dla was bluźnierstwo? Oczko

RE: ulubiona herbata - Bruno C. - 01-22-2013 02:39 PM

Jesli juz zdarza mi sie pic herbate to tylko najzwyklejsza czarna i z torebki. Nie przywiazuje zbytniej uwagi do tego czy jest lisciasta, szlachetna, mieszana czy jeszcze jakas inna. Zdarza mi sie tez czasem pic mietowa herbate jak mam jakies dolegliwosci zoladkowe ale to raczej traktuje jako lekarstwo a nie herbatke dla przyjemnosci Oczko

RE: ulubiona herbata - Karla55 - 01-22-2013 05:29 PM

Każda, byle nie czerwona... czerwone mi jakimś botem pachną i jest to zapach którego nie jestem w stanie znieśc, niestety

RE: ulubiona herbata - sympatyczna - 01-22-2013 10:58 PM

Ja lubię chyba każdą herbatkę, uwiebiam je Uśmiech Ale nie piję tak, że cały miesiąc jedna, czy tam aż nie wypiję wszystkiego, tylko na przemian, raz zielona, raz czarna itp. Uśmiech

RE: ulubiona herbata - Orbitencja - 01-23-2013 02:43 PM

nie mam ulubionej herbaty, wszystkie sa pyszne! i zielone, i czarne, smakowe itp Uśmiech

RE: ulubiona herbata - Costa17 - 01-23-2013 06:45 PM

Generalnie wolę kawę, ale dobra herbata nie jest zła! Wypije każdą, nie jestem smakoszem herbaty!

RE: ulubiona herbata - schön-ka - 01-25-2013 07:42 PM

to tylko ja jestem taka wybredna, że czarnych aromatyzowanych nie znoszę, żółte mi nie podchodzą, zieloną we wszelkich odmianach pijam na kilogramy a białą i czerwoną jak mnie najdzie? Duży uśmiech