xForum
Hobby i pasje - Wersja do druku

+- xForum (http://www.xforum.com.pl)
+-- Dział: Forum (/forum-1.html)
+--- Dział: Przedstaw się (/forum-4.html)
+--- Wątek: Hobby i pasje (/thread-3.html)

Hobby i pasje - Karla55 - 01-20-2013 01:40 PM

Co robicie po pracy czy szkole? Co was kręci, wciąga, interesuje? Opowiedzcie, podzielcie się swoją pasją!

RE: Hobby i pasje - Bruno C. - 01-22-2013 02:20 PM

Przede wszystkim interesuje mnie polityka. Studiuje politologie i to z nia chcialbym zwiazac swoja przyszlosc. Dlatego tez dzialam w partyjnej mlodziezowce i staram sie poznac to cale zjawisko od srodka. A poza tym lubie czasem wyskoczyc na piwo albo w gory i zmeczyc sie troche na silowni. Nic ciekawego ale lubie moje zycie Uśmiech

RE: Hobby i pasje - sympatyczna - 01-22-2013 10:52 PM

Ja lubię taniec, muzykę, interesują mnie różne zjawiska pogodowe i w ogóle... Uśmiech

RE: Hobby i pasje - Orbitencja - 01-23-2013 02:33 PM

ja lubie wieczorami, gdy nie jest zachmurzone popatrzec sobie przez jakies rozne teleskopy, lunety itp. a tak, to spedzamy czas z rodzina Uśmiech

RE: Hobby i pasje - schön-ka - 01-25-2013 06:15 PM

moją pasją są przede wszystkim podróże! najlepiej do krajów niemieckojęzycznych, których niestety nie ma zbyt wiele Oczko a jeśli nie mam możliwości podróżowania to lubię sobie usiąść z jakąś książką, najlepiej po niemiecku, chociaż i polskich sporo czytam, do tego z kubkiem herbaty i jakąś fajną muzyką. a przy ładnej pogodzie uwielbiam pośmigać sobie rowerem Uśmiech