![]() |
Czy to już uzależnienie? - Wersja do druku +- xForum (http://www.xforum.com.pl) +-- Dział: Forum (/forum-1.html) +--- Dział: Opinie (/forum-3.html) +--- Wątek: Czy to już uzależnienie? (/thread-35.html) |
Czy to już uzależnienie? - Costa17 - 01-22-2013 06:46 PM Ile czasu spędzacie na surfowaniu w necie? Czy niemożliwośc sprawdzenia poczty stanowi dla was problem? Czy to jeszcze zabawa czy już uzaleznienie? RE: Czy to już uzależnienie? - sympatyczna - 01-22-2013 10:44 PM Ja nie spędzam dużo czasu w Internecie, na szczęście ![]() RE: Czy to już uzależnienie? - Orbitencja - 01-23-2013 02:29 PM w moim przypadku to zabawa, wchodze czasami, bywa, ze w danym tygodniu w ogole komputera nie uruchamiam, jedynie jak chce czegos poszukac albo poudzielac sie na roznych forach, to wtedy. RE: Czy to już uzależnienie? - Karla55 - 01-23-2013 07:18 PM Mnie w sumie tak z komputerem jak i bez niego... Lubię surfowanie w necie, ale potrafię życ innymi sprawami i tematami! RE: Czy to już uzależnienie? - Bruno C. - 01-25-2013 12:11 PM Ja mialem niezly odwyk po przeprowadzce na studia, poniewaz w akademiku na samym poczatku nie bylo internetu a jego instalacja przedluzala sie i przedluzala tak ze w sumie rok mialem mozliwosc laczenia sie z netem tylko przez wi-fi, na uczelni albo jak bylem na swieta w domu. Takze po takim roku moge powiedziec, ze zycie bez internetu juz mi nie straszne chociaz nie ukrywam, ze jest wygodniejsze. I ulatwia oczywiscie zycie na studiach ![]() RE: Czy to już uzależnienie? - schön-ka - 01-25-2013 06:42 PM w trakcie podróży rzadko kiedy korzystam z internetu, co najwyżej z jakiegoś wi-fi hostelowego albo kawiarenek internetowych więc wydaje mi się, że skoro przed 2 tygodnie potrafię przeżyć bez facebooka, pudelka i tym podobnych stron, którymi marnuję sobie czas to chyba nie mam problemu ![]() |