![]() |
Etat czy wolny strzelec? - Wersja do druku +- xForum (http://www.xforum.com.pl) +-- Dział: Forum (/forum-1.html) +--- Dział: Opinie (/forum-3.html) +--- Wątek: Etat czy wolny strzelec? (/thread-37.html) |
Etat czy wolny strzelec? - Costa17 - 01-22-2013 06:53 PM Jak lepiej? Jaką pracę łatwiej znaleźc czy zdobyc? Pracowaliście kiedyś na własny rachunek? Jak to było, opowiedzcie! RE: Etat czy wolny strzelec? - sympatyczna - 01-22-2013 10:42 PM W sumie to tak szczerze nie wiem na czym to wszystko polega, te wszystkie opłaty, skarbówki itp. ![]() ![]() RE: Etat czy wolny strzelec? - Karla55 - 01-23-2013 07:20 PM Ja mam to szczęście, że od lat pracuję na etacie i to w państwowej firmie! RE: Etat czy wolny strzelec? - schön-ka - 01-25-2013 06:40 PM a ja uważam, że mam szczęście, bo pracuję jako freelancer i nie muszę siedzieć bezproduktywnie od 8 do 16. zamiast tego mogę ułożyć sobie plan dnia tak jak mi pasuje i pod taką aktywność dnia jaka dla mnie jest naturalna. oczywiście, ma to też swoje wady, bo są miesiące gdy zarabiam mniej, ale ma to też swoje zalety, które dla mnie osobiście przeważają nad wadami ![]() |