![]() |
Mecz w domu czy na stadionie - Wersja do druku +- xForum (http://www.xforum.com.pl) +-- Dział: Męskie sprawy (/forum-5.html) +--- Dział: Hobby (/forum-11.html) +--- Wątek: Mecz w domu czy na stadionie (/thread-40.html) |
Mecz w domu czy na stadionie - Costa17 - 01-22-2013 06:57 PM Gdzie fajniej, gdzie jest atmosfera? Gdzie się lepiej mecz ogląda? Byliście kiedyś na meczu na stadionie? RE: Mecz w domu czy na stadionie - sympatyczna - 01-22-2013 11:32 PM Jestem kobietą, ale uwielbiam piłkę nożną i jadę na mecz jak tylko mogę! Jasne, że na meczu jest zawsze lepiej, chociaż w domu ze znajomymi też może być ciekawie ![]() ![]() RE: Mecz w domu czy na stadionie - Karla55 - 01-23-2013 07:46 PM A ja to bym kiedyś chciała iśc na mecz lub na jakieś zawody sportowe i zobaczyc je na żywo! RE: Mecz w domu czy na stadionie - Bruno C. - 01-25-2013 11:53 AM Mnie natomiast sport srednio interesuje, ijesli juz cos ogladam to tylko nasza reprezentacje w pilke nozna. I tylko przed telewizorem, sportowe spedy mnie jakos nie interesuja. RE: Mecz w domu czy na stadionie - schön-ka - 01-25-2013 08:18 PM ja byłam tylko na skokach narciarskich w Zakopanem, ale mozna to w sumie podciągnąć pod mecz na żywo ![]() ![]() |