![]() |
Dlaczego udzielamy się na forum? - Wersja do druku +- xForum (http://www.xforum.com.pl) +-- Dział: Forum (/forum-1.html) +--- Dział: Przedstaw się (/forum-4.html) +--- Wątek: Dlaczego udzielamy się na forum? (/thread-46.html) |
Dlaczego udzielamy się na forum? - sympatyczna - 01-22-2013 10:19 PM No właśnie, dlaczego piszecie na forach? Rejestrujecie się na nich i z nich korzystacie? Ja robię to dlatego, że można spotkać ciekawych ludzi, którzy potrafią pomóc w sprawach w jakich sami sobie byśmy nie dali rady ![]() RE: Dlaczego udzielamy się na forum? - Orbitencja - 01-23-2013 02:34 PM lubietakie miejsca, poniewaz wlasnie mozna znalezc pomoc w roznych sprawach, czasem ktos wie cos, czego my nie wiemy, my mozemy pomoc itp ![]() RE: Dlaczego udzielamy się na forum? - Costa17 - 01-23-2013 05:35 PM Ja generalnie gaduła jestem, a nie zawsze mam czas na realne spotkania i pogaduchy... na forum zawsze się znajdzie ktoś z kim można pogadac RE: Dlaczego udzielamy się na forum? - Karla55 - 01-23-2013 07:45 PM Bo można spotkac nowe, interesujące osoby... bo mozna się poradzic... bo mozna pogadac... miło spędzic czas... RE: Dlaczego udzielamy się na forum? - Bruno C. - 01-25-2013 11:54 AM Bo mam sesj na studiach a wiadomo, ze w trakcie sesji czlowiek zawsze znajduje milion innych ciekawszych spraw do zobaczenia, zrobienia, obejrzenia anizeli nauka ![]() RE: Dlaczego udzielamy się na forum? - schön-ka - 01-25-2013 06:25 PM (01-25-2013 11:54 AM)Bruno C. napisał(a): Bo mam sesj na studiach a wiadomo, ze w trakcie sesji czlowiek zawsze znajduje milion innych ciekawszych spraw do zobaczenia, zrobienia, obejrzenia anizeli nauka haha, też tak miałam jak jeszcze studiowałam ![]() |