![]() |
Zabawy z dzieciństwa - Wersja do druku +- xForum (http://www.xforum.com.pl) +-- Dział: Forum (/forum-1.html) +--- Dział: Offtopic (/forum-20.html) +--- Wątek: Zabawy z dzieciństwa (/thread-55.html) |
Zabawy z dzieciństwa - sympatyczna - 01-22-2013 10:36 PM Ale się uparłam na to dzieciństwo... ![]() ![]() ![]() RE: Zabawy z dzieciństwa - Orbitencja - 01-23-2013 02:49 PM moje dzieciaki takze znaja dzieki mnie i mezowi zabawe w baze, pokochaly to, jeszcze im pistolety zabawki jak sie dalo to normalnie zajeci na caly dzien ;d RE: Zabawy z dzieciństwa - Costa17 - 01-23-2013 05:42 PM Nie pamiętam, żebym to bazą nazywała, ale fakt, konstrukcje z krzeseł, kocy, poduszek i fragmentów łóżka budowałam z rodzeństwem ciągle! RE: Zabawy z dzieciństwa - schön-ka - 01-25-2013 07:47 PM na pewno bawiłam się w listonosza na trzepaku, ale dlaczego to się nazywało listonosz to nie mam pojęcia. poza tym oczywiście trzepak to było centrum wszechświata i w tamtych czasach mógł pełnić każdą funkcję poza tą, do której był przeznaczony ![]() ![]() |