xForum
Zabawy z dzieciństwa - Wersja do druku

+- xForum (http://www.xforum.com.pl)
+-- Dział: Forum (/forum-1.html)
+--- Dział: Offtopic (/forum-20.html)
+--- Wątek: Zabawy z dzieciństwa (/thread-55.html)

Zabawy z dzieciństwa - sympatyczna - 01-22-2013 10:36 PM

Ale się uparłam na to dzieciństwo... Duży uśmiech Ale wiadomo - to była piękna rzecz! Uśmiech Pamiętacie jakieś zabawy, w które bawiliście się szczególnie? Np. jakaś baza z poduszek, kocy itp.? Uśmiech

RE: Zabawy z dzieciństwa - Orbitencja - 01-23-2013 02:49 PM

moje dzieciaki takze znaja dzieki mnie i mezowi zabawe w baze, pokochaly to, jeszcze im pistolety zabawki jak sie dalo to normalnie zajeci na caly dzien ;d

RE: Zabawy z dzieciństwa - Costa17 - 01-23-2013 05:42 PM

Nie pamiętam, żebym to bazą nazywała, ale fakt, konstrukcje z krzeseł, kocy, poduszek i fragmentów łóżka budowałam z rodzeństwem ciągle!

RE: Zabawy z dzieciństwa - schön-ka - 01-25-2013 07:47 PM

na pewno bawiłam się w listonosza na trzepaku, ale dlaczego to się nazywało listonosz to nie mam pojęcia. poza tym oczywiście trzepak to było centrum wszechświata i w tamtych czasach mógł pełnić każdą funkcję poza tą, do której był przeznaczony Uśmiech poza tym oczywiście zabawa drewnianymi klockami, te tak zwane bazy pod stołami, ale pmiętam też, że bawiłam się w wojsko w podstawówce. za śmietnikiem razem z koleżankami miałysmy naszą bazę, do której znosiłyśmy wszystkie szyszki, patyki wyglądające jak karabiny i potem walczyłysmy z wrogim obozem chłopaków Duży uśmiech