![]() |
WOŚP - Wersja do druku +- xForum (http://www.xforum.com.pl) +-- Dział: Forum (/forum-1.html) +--- Dział: Offtopic (/forum-20.html) +--- Wątek: WOŚP (/thread-68.html) |
WOŚP - Orbitencja - 01-23-2013 02:15 PM Jak wiecie niedawno mielismy XXI final WOSP, czy ktos z was udziela sie w tym? moze chodzicie z puszkami jako wolontariusze, moze tylko na koncerty w swoim miescie? macie jakies przygody zwiazane z tym wydarzeniem? ja pamietam, ze jakies 15 lat temu jak jeszcze chodzilam, to zawsze ludzie chojnie wrzucali do puszek ![]() RE: WOŚP - Costa17 - 01-23-2013 05:48 PM Wydaje mi się, że ludzie nadal są hojni ! Tylko niestety coraz mniej mają na to, żeby się podzielic z potrzebującymi! Sama nigdy nie zbierałam ale zawsze daję wolontariuszom WOŚP tyle ile mogę! RE: WOŚP - Karla55 - 01-23-2013 07:28 PM Ja nie, ale znam parę osób, które się w to angażują od wielu lat i daje im to wiele radości i zadowolenia! RE: WOŚP - schön-ka - 01-25-2013 07:38 PM też nigdy nie byłam wolontariuszem, ale oczywistym jest dla mnie, że każdego roku coś się tym wolontariuszom wrzuca do puszki. poza tym lubię czasem wyskoczyć na koncerty WOŚPowe ![]() |