![]() |
Ciuchlandy - Wersja do druku +- xForum (http://www.xforum.com.pl) +-- Dział: Kobiecy kącik (/forum-12.html) +--- Dział: Moda damska (/forum-15.html) +--- Wątek: Ciuchlandy (/thread-9.html) |
Ciuchlandy - Karla55 - 01-20-2013 02:13 PM Zdarza wam się kupowac w ciuchlandach? Upolowaliście kiedyś jakiś ciekawy ciuszek? Czy raczej zawsze kupujecie nowe ubrania? RE: Ciuchlandy - schön-ka - 01-20-2013 07:24 PM ja obkupuję się przede wszystkim w ciuchlandach, bo mozna w nich znaleźć wiele markowych ubrań w świetnym stanie za bezcen, a do tego można stworzyć naprawdę niepowtarzalne stroje, w jakich nie zobaczymy nikogo innego na ulicy. oczywiście zdarza mi się też kupować w sieciówkach, nie ukrywam, ale zazwyczaj to są uniwersalne ubrania, do których dodatki kupuję właśnie w ciuchlandach. ostatnio na przykład upolowałam genialny sweter Marksa&Spencera. czarny, mięciutki, bez żadnych zaciągnięć, no po prostu cudo ![]() RE: Ciuchlandy - sympatyczna - 01-22-2013 11:26 PM W second handach czasem można dostać lepsze ciuszki niż w normalnym sklepie ![]() ![]() RE: Ciuchlandy - Orbitencja - 01-23-2013 02:55 PM pewnie, ze czasem tam chodze, bo - macie racje - mozna tam znalezc cos, czego w sklepie na pewno sie nie dostanie! ale inne sklepy odziezowe takze odwiedzam ![]() ![]() RE: Ciuchlandy - Costa17 - 01-23-2013 05:17 PM Butom z ciuchlandu mówię zdecydowane nie! A bieliźnie też... mam duży biust i kupuję dobre i markowe biustonosze! Dobrze, że teraz to już nie jest problem, bo są rozmiary! RE: Ciuchlandy - Karla55 - 01-23-2013 07:33 PM Mnie się również zdarza, ale generalnie nie mam cierpliwości do grzebania w takiej ilości wieszaków jaka bywa w ciuchlandzie! Ale czasem udaje mi się coś dla siebie znaleźc |